Udstilling: Marco Prieto; Boxes.

 

Galleri S28 præsenterer den spanske kunstner Marco Prieto, der med en samling af 30 værker åbner sin første soloudstilling i Danmark.

Inspireret af abstrakt konstruktivisme og kun fremstillet af genbrugsmaterialer er disse værker som helhed et værk, der gennem de allerede etablerede former og de forskellige anvendte farver vækker sanserne, samtidig opfylder en vigtig social funktion som genbruget af materialer er, en genanvendelses kunst.
Med disse værker giver kunstneren nyt liv til, hvad der var bestemt til at ende som affald. De får os fascineret og intrigeret, og gør os specielt reflekterende, hvilket viser at ethvert format er gyldigt, når målet er at udtrykke sig.

Marco Prieto er født i Madrid d. 3. maj 1959. Han er uddannet fra Kunstakademierne i henholdsvis Madrid og Firenze.
Han bor og arbejder i Spanien, hvor han har deltaget i både kollektive og individuelle udstillinger, bl.a. i Galeria Juan Botella i Madrid.

Hans udstilling hos Galleri S28 kan opleves lige nu,
Sølvgade 28 st, 1307 København K.

 

Link til hjemmeside: https://marcosprieto.com/work-category/boxes/

 

 

 

 

Share This Post
Have your say!
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>